Main » 2012 » Veebruar » 04

''The Golden Lily'' sisututvustus 

Lõpuks avaldati ka ''Bloodlines'' teise osa sisukirjeldus, mis kannab nime ''The Golden Lily''.


Sydney Sage on Alkeemik, üks inimeste grupi liikmetest, kes tegelevad maagiaga ja aitavad ületada silda inimeste ja vampiiride maailma vahel. Nad kaitsevad vampiiride saladust - ja inimeste elusid.

Sydneyle meeldiks väga minna ülikooli, kuid selle asemel on ta saadetud internaatkooli Palm Springil, Californias - ülesandeks kaitsta Moroi printsessi Jill Dragomiri mõrtsukate eest, kes tahavad heita Moroi õukonna kodusõtta. Sydney on nüüd heaks kiidetud oma lojaalsuse ja kuulekuse eest  ning kes on nüüd kui mudel eeskujulikust Alkeemikust.

Kuid mida lähemale ta kasvab Jillile, Eddiele ja eriti Adrianile, seda rohkem leiab ta end kahtlustamas vanu Alkeemikute uskumusi, ideest omada perekonda ja tunnet, et ta tõsiselt kuulub kuskile. Tema maailm muutub veelgi keerulisemaks, kui maagilised eksperimendid näitavad Sydneyle, kuis võib peituda võti, et vältida Strigoiks saamist - ägedaimaks vampiiriks, nendeks, kes ei sure. Kuid see on tema hirmude algus, see on lihtsalt - nii eriline, maagiline, võimas - et see hirmutab teda veelgi rohkem. Samavõrd hirmutav on olla uues romaanis koos Braydeniga, armsa, targa kutiga, kes näib olevat igatpidi see õige tema jaoks. Kuid nii täiuslik kui ta paistab, et teda tõmbab enda poole keedi teine - keegi, kes on tema jaoks keelatud.

Kui šokeeriv saladus ähvardab rebida vampiiride maailm tükkideks, siis pannakse Sydney lojaalsus veel rohkem proovile.Ta tahab teada, kuidas ta peaks hoidma tasakaalu põhimõtete ja usuõpetuse vahel, mida talle on õpetatud ja mida ta instinkt talle nüüd ütleb.

Kas ta peaks usaldama Alkeemikuid - või oma südant?

Lisaja: Dobrevic| Kuupäev: 2012-02-04 | Vaatamisi: 976 | Kommentaare: 0

Logi sisse

Partnerid

Tsitaat

''You’re beautiful in battle. Like an avenging angel come to deliver the justice of heaven.'' - Dimitri Belikov

Kalender

«  Veebruar 2012  »
PETKNRL
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829

Sõbrad

Teadetetahvel

200

Statistika


Kokku sees: 1
Külalised: 1
Kasutajad: 0